Home Contact/Links Disclaimer Sitemap

Torqeedo Group, Inc. haalt met Marcia Kull big shot binnen

Marica Kull President of Torqeedo Group, Inc.


Schreven wij een week geleden nog, dat ze het bij Torqeedo goed doen op het vlak van het binnenslepen van Awards, op HR-gebied kunnen ze er ook wat van.


Althans te oordelen aan het voor het bedrijf binnengehaald hebben van Mevrouw Marcia Kull. Een top executive wier hele professionele leven al verbonden was met de maritieme sector.


Ze startte haar carrière als jurist en had als cliënten vooral botenbouwers  en motorenfabrikanten.

Daarna werkte ze in leidinggevende posities voor onder andere botenbouwer Genmar. Torqeedo plukt haar nu weg bij Volvo Penta, waar ze als Vice President verantwoordelijk is voor Marine Sales op het Noord en Midden Amerikaanse continent.

Vanuit haar functie bij Volvo Penta maakt zij deel uit van de NMMA Board of Directors en de  Executive Board of Directors van NMMA.

Zij is bij The Manufacturing Institute lid van de z.g. Top 100 Women in Manufacturing.

 

Tijdens haar studie aan de Universiteit van Iowa werd ze vanwege haar goede studieressultaten gevraagd voor het genootschap Phi Beta Kappa. Daarmee verkeert in gezelschap van o.a. Truman, Roosevelt en recenter Bill Clinton en Barack Obama. 

 

Marcia Kull wordt als President bij Torqeedo Inc. verantwoordelijk voor Global Sales and Strategy, waarbij stellig de grote Serie Hybride systemen haar aandacht krijgen.

 

Wij complimenteren graag Torqeedo's CEO Christoph Ballin en zijn er met hem van overtuigd, dat zijn bedrijf met Marcia Kull een leider met brede ervaring in huis heeft gehaald, die Torqeedo verder kan helpen in een milieuvriendelijke toekomst.

 

Foto materiaal Courtesy: Trade Only Today en WikiPedia
 

Top 100 Women in Manufacturing by The Manufacturing Institute

© 2004-2017 Elektrischvaren.info Secured by XS4HumansOnly