Home Contact/Links Disclaimer Sitemap


Regeneratieve Marketing bij OceanVolt

OceanVolt als producent van elektrische aandrijfsystemen is sterk in de wereld van zeiljachten. Vanuit die marktpositie voeren ze nu een een heel passende marketingactie. Passend omdat het "cadeautje" bij deze premiumactie:

  • direct aansluiting heeft op de behoefte bij potentiële cliënten, en
  • de eigenschappen van hun product nog eens perfect onderstreept.

Niet vaak zie je een premiumactie die zo mooi dubbel aansluit en echt substantieel is.


 

Waar gaat het hier om:

als je voor 1 december 2016 bij OceanVolt een elektrisch aandrijfsysteem bestelt, krijg je gratis een Gennaker (een asymmetrische spinnaker) van maximaal 100m2.


Tja, en als trotse eigenaar van zo'n aandrijving vind je het natuurlijk helemaal niet erg, dat de merknaam ervan op je gennaker prijkt.

 

 

De achterliggende gedachte is, dat OceanVolt systemen tot circa 60% van hun nominale aandrijfvermogen regeneratief stroom kunnen opwekken uit het draaien van de schroef, als de boot voldoende hard vaart. Zo kun je al zeilend je batterijen bijladen. Omdat de schroef de nodige weerstand geeft zet je liefst alle zeilen bij en dan past zo'n extra grote gennaker goed.

 

De systemen van OceanVolt onderscheiden zich in deze overigens niet van de andere op de markt zijnde elektrische aandrijvingen. Wij vinden het een heel slimme marketingaanpak, die vervolgens ook nog eens blijvend naamsbekendheid voor deze Finse e-varen producent op het water (re)genereert!©2004-2017 Elektrischvaren.info Secured by XS4HumansOnly