Home Contact/Links Disclaimer Sitemap


Terugtreden Rian Durieux directeur van Seijsener

 


Rian Durieux directeur van Seijsener op HtW 2016Seijsener's 50 jarig bestaan viel vrijdag 30 september 2016 samen met het terugtreden van directeur Rian Durieux.

Afkomstig uit de wereld van de installatietechniek ging Rian in 1973 voor Seijsener werken. Een werkomgeving, zoals hij vandaag vertelde, die gestoeld was op plezier. Logisch want bij recreatietechniek gaat het erom mensen het naar de zin te maken. Of het nu een eenvoudige camping, een bungalowpark of mega jachthaven is.

 

Maar recreatietechniek is een andere tak van sport dan het gewone installatiewerk zo begrepen wij van Marcel Tap en Geert Dijks, die vanuit Recron en HISWA Rian Durieux roemden om zijn kennis op dit specifieke vakgebied, waar zij ook vaak beroep op konden doen.


Naast kennis en kunde werd Rian vooral bewierookt om zijn empathische wijze van zaken doen, wat in de genen van het bedrijf zit.

Daarmee is Seijsener weliswaar niet altijd direct de voordeligste keus, maar wel op termijn als het om de duurzaamheid van haar producten en diensten gaat. Dat is ook de reden dat Seijsener bij zowel Recron als HISWA de status van topleverancier heeft.

 

 

Anton Schiere Eindredacteur Platform Elektrisch en Hybride Varen 

In onze speech wezen wij het bedrijf op de prominente rol die voor jachthavens is weggelegd in het perspectief van onze totaal veranderende energievoorziening, als straks het gebruik van fossiele brandstoffen verder wordt teruggeschroefd. Een rol waarin Seijsener natuurlijk jachthavens met haar scala aan high tech producten en diensten kan ondersteunen.


Machtig interessante ontwikkelingen, die Durieux vanaf nu toch met iets meer distantie zal blijven volgen. Wij wensen Rian en zijn echtgenote Liesbeth van harte alle goeds. Wij kijken uit naar de eerste onder leiding van Bas door Seijsener opgeleverde, als Smart Grid functionerende, jachthaven.


 

In de dagelijkse praktijk valt het met het vertrekken van Rian Durieux (67) bij Seijsener nog wel mee, hij blijft de komende periode als adviseur 3 dagen per week aan het bedrijf met 70 Fte verbonden.

Trots was Rian de nieuwe crew onder aanvoering van zijn zoon Bas te presenteren. Gezamenlijk gaven zij met een druk op de knop het startsein voor de volgende Seijsener episode, die al leek begonnen met het nieuwe Seijsener Logo.

 


Het feestelijk gebeuren werd afgesloten met een fantastische act waarbij iedereen wel even dekking moest zoeken. Daarna was er een lange rij van vrienden en zakelijke relaties, al is dat bij Seijsener bijna hetzelfde, die Rian de hand kwamen schudden en reikte Bas zijn vader vast een biertje aan.

 

©2004-2017 Elektrischvaren.info Secured by XS4HumansOnly